UAKinogo.com

Міцний горішок (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Міцний горішок (1988)

Міцний горішок (1988)

Дивитися онлайн Міцний горішок фільм

Дивитися онлайн «Міцний горішок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (874 803 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Міцний горішок (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Джон Макклейн - поліцейський з Нью-Йорка, який прилітає до Лос-Анджелеса, щоб відновити стосунки зі своєю дружиною Холлі, яка працює у висотному будинку Накатомі. Він приїжджає на різдвяну вечірку у її офісі, але не встигає з нею помиритися, коли будинок захоплюють терористи під керівництвом Ганса Грубера. Грубер планує викрасти 640 мільйонів доларів у цінних паперах з сейфу Накатомі і втекти на вертольоті.

Макклейн випадково уникає захоплення і ховається у будинку. Він намагається зв’язатися з поліцією і рятувати заручників. Він вступає у контакт з поліцейським Елом Пауеллом, який стає його другом і підтримкою. Макклейн вдається вбити кількох терористів і завадити їхньому плану. Але Грубер не здається і бере Холлі як особистого заручника.

Макклейн ризикує своїм життям, щоб порятувати Холлі і зупинити Грубера. Він використовує свою кмітливість, сміливість і професіоналізм, щоб протистояти переважаючим силам терористів. В кульмінаційному моменті він стріляє Грубера у груди і штовхає його з даху будинку. Макклейн обнімає Холлі і виходить з будинку разом з Пауеллом. Вони святкують свою перемогу і свою любов.