UAKinogo.com

Коматозники (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Коматозники (1990)

Коматозники (1990)

Дивитися онлайн Коматозники фільм

Дивитися онлайн «Коматозники» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (88 072 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Коматозники (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коматозники (1990) - це психологічний жахливий фільм, що розповідає про п’ятьох студентів-медиків, які експериментують з “переживаннями смерті”, сподіваючись отримати відповідь на питання про життя після смерті. Фільм є режисерською роботою Джоела Шумахера, який також спродюсував фільм разом з Майклом Дугласом та Ріком Бібером. Фільм має багато сцен насильства та страху, які показують, як головні герої стикаються з наслідками своїх дій.

Фільм показує, як Нельсон Райт, амбітний студент-медик, переконує своїх однокурсників - Джо Гарлі, Девіда Лабраччо, Рейчел Манус та Ренді Стекле - допомогти йому вивчити те, що чекає за межами смерті. Вони зупиняють свої серця на хвилину або більше та потім оживляють один одного. Поки вони “мертві”, вони переживають дивні враження та бачать фрагменти свого минулого. Вони не можуть описати те, що вони бачать, але вони впевнені, що щось існує.

Фільм показує, як Нельсон, Джо, Девід та Рейчел починають мати галюцинації, пов’язані з їхніми “переживаннями смерті”. Вони бачать людей, яких вони ображали або кривдили у своєму житті. Вони також фізично страждають від своїх видень. Вони розуміють, що вони розлютили силу, яка карає їх за їхні гріхи. Вони мусять знайти спосіб примиритися з минулим та зупинити свої кошмари.