UAKinogo.com

Хижак 2 (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хижак 2 (1990)

Хижак 2 (1990)

Дивитися онлайн Хижак 2 фільм

Дивитися онлайн «Хижак 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (170 173 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хижак 2 (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням фантастичного бойовика Predator / Хижак (1987), в якому суперсолдат з іншої планети полював на людей в джунглях. У другій частині дія переноситься в Лос-Анджелес 1997 року, де місто опустошене війною між наркокартелями. Хижак повертається на Землю, щоб знайти нових трофеїв серед бандитів і поліцейських.

Лейтенант Майкл Гарріган - сміливий і наполегливий коп, який не зважає на накази своїх начальників і веде власну війну з наркоторговцями. Він знаходить трупи колумбійців і ямайців, які були жорстоко розчавлені невидимим ворогом. Він також зустрічається з агентом Пітером Кейсом, який очолює спецпідрозділ, що розслідує справу про Хижака.

Гарріган не довіряє Кейсу і продовжує своє розслідування. Він стає свідком того, як Хижак нападає на бандитів у пентхаусі і в метро. Він також допомагає своїм колегам - Леоне і Ламберту - уникнути смертельної небезпеки. Вони доводять, що Хижак - це інопланетне створення, яке може ставати невидимим і має потужну зброю. Вони намагаються знищити Хижака, але виявляють, що вони - не єдиний полювач у місті.