UAKinogo.com

Дивергент. Глава 3: Віддана (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дивергент. Глава 3: Віддана (2016)

Дивергент. Глава 3: Віддана (2016)

Дивитися онлайн Дивергент. Глава 3: Віддана фільм

Дивитися онлайн «Дивергент. Глава 3: Віддана» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (123 508 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дивергент. Глава 3: Віддана (2016)» онлайн українською мовою

Заблоковано Трейлер
Kinoukr.com
Відео заблоковано
на прохання правовласника
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому фільмі-фантастиці ми продовжуємо слідкувати за долею Трис Прайор і Тобаяса Ітон, які живуть у дистопічному Чикаго, де суспільство поділене на п’ять фракцій: Абнегація, Кандор, Аміті, Доблесть і Ерудит. Трис і Тобаяс - Дивергенти, люди, які не пасують до жодної фракції і мають унікальні здібності. Вони виявили, що їх місто - це експеримент уряду, який намагався виправити генетичну пошкодженість людства після великої війни.

Трис і Тобаяс вирішують вийти за межі міста і дізнатися правду про своє походження і свою долю. Вони разом з друзями - Крістиной, Петером, Карою і Ураєм - пробиваються через стіну, яка оточує Чикаго, і потрапляють у пустелю. Там їх зустрічає група солдат з Бюро Генетичного Благополуччя, яке контролює експеримент. Вони везуть їх до своєї бази в аеропорту О’Хара. Там їх зустрічає Девид, лідер Бюро, який каже Трис, що вона - чистокровна Дивергентка, яка може змінити світ на краще.

Трис починає працювати з Девидом і довіряти йому. Вона думає, що Бюро хоче допомогти Чикаго і розповсюдити чистокровну Дивергентність по всьому світу. Але Тобаяс не довіряє Девиду і Бюро. Він дружить з Найтой - одним з генетично пошкоджених людей, яким Бюро називає "зламаними". Вони показують йому правду про те, як Бюро маніпулює мешканцями Чикаго за допомогою серуму пам’яті і провокує конфлікти між фракціями. Тобаяс розуміє, що Бюро - це загроза для Чикаго і для всього людства. Він намагається переконати Трис, що Девид - це ворог, але вона не слухає його. Вони розходяться і опиняються по різні боки конфлікту. Трис і Тобаяс повинні вирішити, кому вони вірять і за що вони борються.