UAKinogo.com

Дивергент (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дивергент (2014)

Дивергент (2014)

Дивитися онлайн Дивергент фільм

Дивитися онлайн «Дивергент» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (461 640 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дивергент (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому фільмі-фантастиці ми опиняємося в майбутньому, де суспільство поділене на п’ять фракцій: Абнегація, Кандор, Аміті, Доблесть і Ерудит. Кожна фракція представляє певну чесноту і виконує певну роль у місті. Коли дітям виповнюється 16 років, вони повинні обрати, чи залишитися в своїй родинній фракції, чи перейти до іншої. Перед цим вони проходять тест на прихильність, який показує їм, до якої фракції вони найкраще пасують.

Головна героїня фільму - Беатрис Прайор, дівчина з Абнегації, фракції самовідданих і скромних. Вона завжди сумнівалася в своїй приналежності до цієї фракції і хотіла бачити світ по-іншому. Коли вона проходить тест на прихильність, їй кажуть, що вона Дивергент - людина, яка пасує до декількох фракцій одночасно. Це небезпечний статус, який може загрожувати її життю. Беатрис приховує свою дивергентність і обирає Доблесть - фракцію сміливих і ризикованих.

В Доблесті Беатрис змушена пройти жорстке навчання і конкурувати з іншими новачками за місце у фракції. Вона змінює своє ім’я на Трис і знаходить друзів - Крістину, Вілла і Ала. Вона також знаходить кохання - Тобаяса, який називається Чотирьма і є одним з її тренерів. Трис демонструє свою силу і хоробрість, але також виявляє свою дивергентність у симуляціях - випробуваннях на страх. Це привертає увагу Ерудита - фракції розумних і амбітних. Ерудит планує повалити Абнегацію - фракцію правителей - за допомогою контролю над Доблестю через спеціальний серум. Трис і Чотири повинні зупинити їх і врятувати місто від хаосу.