UAKinogo.com

Відьма з Блер: Нова глава (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відьма з Блер: Нова глава (2016)

Відьма з Блер: Нова глава (2016)

Дивитися онлайн Відьма з Блер: Нова глава фільм

Дивитися онлайн «Відьма з Блер: Нова глава» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (46 738 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відьма з Блер: Нова глава (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Блер - містечко, де відбуваються жахливі події. Легенда про відьму з Блер налякала багатьох мешканців і туристів. Одного разу група друзів вирішила довідатися правду про цю таємницю. Вони вирушили в ліс, де мали знайти будинок відьми. Але що чекало їх там, перевершило всі їхні страхи.

Фільм “Відьма з Блер: Нова глава” - це продовження культового хоррору 1999 року. Режисер Адам Вінгард створив атмосферний і напружений трилер, який занурює глядача в світ кошмару. За допомогою сучасних технологій, таких як дрони і камери на головах, він показує ліс з нового ракурсу. Але чи допоможуть ці пристрої героям вижити?

Фанати жанру не залишаться розчарованими фільмом “Відьма з Блер: Нова глава”. Він має все, що потрібно для хорошого хоррору: незрозумілі звуки, темрява, психологічний тиск і несподіваний фінал. Це фільм, який не залишить вас байдужими і заставить вас перевіряти, чи закриті двері і вікна.