UAKinogo.com

Книга тіней: Відьма з Блера 2 (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Книга тіней: Відьма з Блера 2 (2000)

Книга тіней: Відьма з Блера 2 (2000)

Дивитися онлайн Книга тіней: Відьма з Блера 2 фільм

Дивитися онлайн «Книга тіней: Відьма з Блера 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.0 (38 694 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Книга тіней: Відьма з Блера 2 (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Після успіху документального фільму про відьму з Блера, група молодих людей вирішує відвідати ліс, де відбувалися події. Вони сподіваються знайти докази існування загадкової істоти або хоча б отримати трохи адреналіну. Але їх пригода перетворюється на жах, коли вони прокидаються без пам’яті про минулу ніч і зненацька знаходять на своїй камері страшні записи.

Виявляється, що в лісі ховається не тільки відьма, але і таємнича книга тіней - древній артефакт, який має неймовірну силу. Книга може маніпулювати реальністю і викликати галюцинації, паранойю і насильство у тих, хто її читає. Герої фільму починають панікувати і звинувачувати один одного у страшних злочинах, які вони можливо скоїли під впливом книги.

Book of Shadows: Blair Witch 2 / Книга тіней: Відьма з Блера 2 - це продовження культового фільму-жаху про легендарну відьму. Фільм має більше елементів містики і психологічного трилеру, ніж перша частина. Фільм розповідає не тільки про страх перед невидимим злом, але і про страх перед самим собою і своїми потаємними бажаннями.