UAKinogo.com

Не стукай двічі (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не стукай двічі (2016)

Не стукай двічі (2016)

Дивитися онлайн Не стукай двічі фільм

Дивитися онлайн «Не стукай двічі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (14 108 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не стукай двічі (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Не стукай двічі” - це жахливий трилер про матір і дочку, які опиняються в полоні давнього прокляття. Джесс - успішна художниця, яка хоче виправити свої помилки минулого і повернути дочку Хлою, яку вона колись покинула. Але Хлою має свої проблеми: вона і її друг Денні стали жертвами зловісної відьми, яка живе в покинутому будинку. За легендою, якщо постукати в двері цього будинку двічі, відьма прийде за тобою.

Джесс не вірить у цю історію, але коли Денні зникає безвісти, а Хлою починають переслідувати страшні видіння, вона змушена звернутися за допомогою до експерта з надприродного Детектива Борда. Вони дізнаються, що відьма - це колись жива жінка, яка була спалена на вогнищі за чаклунство. Тепер її дух мстить усім, хто наближається до її оселі.

Фільм знятий за мотивами однойменної книги Марка Хакера. У головних ролях знялися Кейт Сакхофф, Люсі Бойнтон і Нік Моран. Режисером фільму виступив Карадог В. Джеймс.