UAKinogo.com

Закляття 2: Енфілдська справа (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Закляття 2: Енфілдська справа (2016)

Закляття 2: Енфілдська справа (2016)

Дивитися онлайн Закляття 2: Енфілдська справа фільм

Дивитися онлайн «Закляття 2: Енфілдська справа» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (272 229 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Закляття 2: Енфілдська справа (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Однією з найвідоміших розповідей у світі паранормальних явищ є Енфілдська справа, яку вивчали легендарні дослідники паранормальних явищ Ед та Лоррейн Воррен. У "Закляття 2: Енфілдська справа" вони приїжджають до північного Лондона, щоб допомогти одній матері з чотирма дітьми, які стали жертвами зловісного полтергейста.

Стрічка переносить глядачів у середину 70-х років минулого століття, в домівку, яка, здавалося б, не відрізняється від інших. Проте незабаром вона перетворюється на місце страхітливих подій. Незбагненні явища, що мають місце в домі, вимагають від Ворренів виявити всю їхню сміливість та професійну майстерність.

У "Заклятті 2: Енфілдська справа" розгортається темна та жахлива історія, пронизана напруженою атмосферою та холодками по хребту. Загрозливі потойбічні сили, містичні події та боротьба за рятування невинних душ піднімають фільм на новий рівень в жанрі жахів.