UAKinogo.com

Сноуден (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сноуден (2016)

Сноуден (2016)

Дивитися онлайн Сноуден фільм

Дивитися онлайн «Сноуден» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (153 200 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сноуден (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

“Сноуден” розповідає про життя та діяльність Едварда Сноудена, колишнього співробітника Агентства національної безпеки США, який розкрив світовій громадськості таємні програми збору інформації про мільйони людей. Головний герой фільму - Едвард Сноуден, який з дитинства мріяв служити своїй країні та захищати її ворогів.

Однак після того, як він починає працювати в розвідці, він усвідомлює, що його роботодавець порушує права та свободи громадян не тільки США, але й інших країн. Він вирішує виступити проти системи та передати журналістам докази незаконної діяльності Агентства. Тим самим він ставить під загрозу свою безпеку та життя.

“Сноуден” - це сучасний та актуальний фільм, який порушує питання приватності, контролю та цифрового суверенітету. Фільм базується на реальних подіях та особистих спогадах Едварда Сноудена, який до сих пір перебуває у полоні. Фільм також показує людську сторону героя, його мотиви, сумніви та почуття.