UAKinogo.com

Не вимикай світло (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не вимикай світло (2016)

Не вимикай світло (2016)

Дивитися онлайн Не вимикай світло фільм

Дивитися онлайн «Не вимикай світло» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (131 161 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не вимикай світло (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Що може бути страшнішим за темряву? Фільм "Не вимикай світло" додає нові грані до страху, що з'являється, коли світло гасне. Жахіття наближається в темноті, що оточує сім'ю, яка стала мішенню загадкової та смертоносної істоти, яка зникає при включенні світла.

Тереза Палмер відтворює роль Ребекки, дівчини, яка вирішила втекти від своєї тривожної минулості, але тепер стикається з невідомим злом, що загрожує її молодшому брату Мартіну. Загадка, що об'єднує їх сім'ю з цією істотою, поглиблюється з кожною ніччю, пробуджуючи старі страхи і примушуючи Ребекку відкрити приголомшливу правду про їх матір.

Фільм "Не вимикай світло" - це зловісна і напружена подорож у темну сторону страху. За допомогою майстерного керування світлом та тінню, режисер Девід Ф. Сандберг створює напружену атмосферу, що змушує глядачів занурюватися в темряву, де чекає нечто набагато страшніше, ніж вони могли собі уявити.