UAKinogo.com

Анабель: Створення (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Анабель: Створення (2017)

Анабель: Створення (2017)

Дивитися онлайн Анабель: Створення фільм

Дивитися онлайн «Анабель: Створення» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (135 965 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Анабель: Створення (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Майстерність руки годинникара та вмілість творця ляльок злилися в бездоганному мите, коли була створена Анабель. Лялька, що мала бути символом ніжності та кохання, перетворилася на носія незрозумілої, страшенної потужності. Кожна лялька має свою душу, Анабель - душу, яка потребує жертв.

Годинникар і лялькар муштрує таємничу, вивертливу й могутню силу, що залягла в Анабель. Потайна сутність ляльки надає їй своєрідної страхітливої краси, але водночас викликає непереможний жах. Будинок, в якому розташована Анабель, стає свого роду лабіринтом жахів, де кожна двері може вести до небезпеки.

Мета кожного, хто опиняється у цьому будинку - це вижити. Але доля кожного гостя пов'язана з Анабель. Самотність, страх, невпевненість і відчай - усі ці почуття відчуває глядач, спостерігаючи за героями. Страшна й потужна історія про те, як була створена Анабель, - це не просто історія про створення ляльки, але й про боротьбу з темрявою, яка може жити всередині нас всіх.