UAKinogo.com

Анабель (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Анабель (2014)

Анабель (2014)

Дивитися онлайн Анабель фільм

Дивитися онлайн «Анабель» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (160 858 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Анабель (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Анабель (2014) - це жахливий трилер, який є приквелом до фільму Закляття (2013). Фільм розповідає про історію ляльки Анабель, яка стає притулком для злого духа. Головними героями є молода пара Джон і Міа Форм, які чекають народження своєї дитини. Джон дарує Мії старовинну ляльку Анабель, яку вона давно хотіла мати.

Але незабаром їхнє спокійне життя порушується жорстокою атакою сатаністської секти, яка проникає у їхній будинок. Під час нападу одна з сатаністок вмирає, тримаючи ляльку в руках. З того моменту починаються страшні події, пов’язані з лялькою. Вона переслідує Мію і її дитину, намагаючись забрати їхні душі.

Анабель (2014) - це фільм, який не залишить байдужим нікого, хто любить жахи. Фільм має багато страшних сцен, напруженої атмосфери і непередбачуваного фіналу. Фільм також має гарний акторський склад, серед якого виділяються Еннабел Волліс і Вард Хортон у головних ролях. Це фільм для тих, хто не боїться злякатися.