UAKinogo.com

Світло між двох океанів (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Світло між двох океанів (2016)

Світло між двох океанів (2016)

Дивитися онлайн Світло між двох океанів фільм

Дивитися онлайн «Світло між двох океанів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (57 331 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Світло між двох океанів (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Після Першої світової війни Том Шерборн повертається до Австралії з травмою і почуттям вини. Він отримує роботу маячника на віддаленому острові, де немає нікого, крім нього. Там він зустрічає й закохується в Ізабель Грейс, яка погоджується стати його дружиною і жити з ним на острові.

Ізабель мріє про дитину, але не може завагітніти. Вона переживає два викидні і потрапляє в депресію. Одного дня на березі острова вони знаходять човен з мертвим чоловіком і живою немовлям. Ізабель переконує Тома не повідомляти про це і прийняти дитину за свою. Том неохоче погоджується, і вони називають дівчинку Люсі.

Через кілька років Том і Ізабель повертаються на материк на хрестини Люсі. Там Том довідається, що справжня мати Люсі - Ганна Ротенберг - все ще шукає свого чоловіка і дитину, які зникли під час подорожі на човні. Том починає сумніватися в своїй рішення і хоче повернути дитину Ганні. Але Ізабель не хоче втрачати Люсі і готова боротися за неї. Їхнє кохання ставиться на випробування, коли правда виходить на світло.