UAKinogo.com

Демон всередині (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Демон всередині (2016)

Демон всередині (2016)

Дивитися онлайн Демон всередині фільм

Дивитися онлайн «Демон всередині» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (120 054 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Демон всередині (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Томмі (Браян Кокс) і Остін (Еміль Гірш) - батько і син, які працюють судовими медиками у невеликому містечку. Одного вечора до них привозять тіло невідомої жінки (Олвен Келлі), яку знайшли на місці жахливого вбивства. Шериф Берк (Майкл МакЕлхаттон) просить їх визначити причину смерті до ранку.

Томмі і Остін починають секцію і виявляють, що тіло жінки ховає в собі багато загадок. На її зовнішності немає слідів насильства, але всередині все спотворене і пошкоджене. У її шлунку вони знаходять речовину, яка використовувалася у ритуалах чорної магії, а на її шкірі - символи, які свідчать про її причетність до відьомства. Чим більше вони досліджують труп, тим більше вони розуміють, що стикаються з нечистою силою.

У той час у морзі починають відбуватися дивні і страшні речі. Радіо самовільно перемикає станції, світло то гасне, то загоряється, а інші трупи оживають і нападають на Томмі і Остіна. Вони усвідомлюють, що Джейн Доу - це не просто жертва, а зло в людському образі. І щоб врятуватися, їм потрібно розгадати її таємницю.