UAKinogo.com

Вірус (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вірус (2016)

Вірус (2016)

Дивитися онлайн Вірус фільм

Дивитися онлайн «Вірус» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (9 043 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вірус (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Вірус" (2016) пропонує драматичний погляд на апокаліптичне майбутнє, де невідома пандемія знищує людство. Головні герої - дві сестри, відрізані від зовнішнього світу, що руйнується. Боротьба за виживання вимагає від них виявити силу та винахідливість, що перевершують їхні роки.

Кривава долі братства та незламна любов є основними темами, які домінують у цьому захоплюючому трилері. Викликані невидимим ворогом, дві сестри змушені зробити жахливий вибір: врятувати одне одну або врятувати себе. Це таємниче, напружене та повне романтики кіно, що показує, як любов може бути найміцнішим щитом проти найсмертельнішого ворога.

З моменту вибуху незгодом, "Вірус" допомагає зануритися в глибини людської витривалості. Цей фільм - це проникливе дослідження сили сестринства, любові та виживання проти злих сил, що намагаються руйнувати все, що ми знаємо. Навіть у найтемніших годинах людськість залишається нашим найбільшим сподіванням.