UAKinogo.com

Нерв (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нерв (2016)

Нерв (2016)

Дивитися онлайн Нерв фільм

Дивитися онлайн «Нерв» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (131 435 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нерв (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нерв - це онлайн-гра, в якій учасники мають виконувати різні завдання, які ставлять їм анонімні глядачі. За кожне виконане завдання учасник отримує гроші, але якщо відмовиться або провалиться - втрачає все. Гра має два режими: “гравець” і “глядач”. Гравці ризикують своїм життям, а глядачі спостерігають за ними і впливають на хід гри.

Ві і Сіан - двоє друзів, які вирішили спробувати свої сили в Нерві. Ві - сором’язлива дівчина, яка хоче показати свою сміливість і заробити грошей на навчання. Сіан - харизматичний хлопець, який любить адреналін і пригоди. Разом вони починають виконувати все більш небезпечні і скандальні завдання, які приводять їх до неймовірних ситуацій. Але скоро вони розуміють, що Нерв - не просто гра, а смертельна пастка, з якої немає виходу.

Нерв - це захоплюючий трилер, який показує темну сторону інтернету і соцiальних мереж. Фiльм порушує актуальнi теми, такi як цифровий контроль, манiпуляцiя масами i втрата приватностi. Головнi ролi у фiльмi зiграли Емма Робертс i Дейв Франко, якi чудово передали емоцiї своїх персонажiв i їхню хiмiю на екранi.