UAKinogo.com

Неоновий демон (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Неоновий демон (2016)

Неоновий демон (2016)

Дивитися онлайн Неоновий демон фільм

Дивитися онлайн «Неоновий демон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (96 699 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Неоновий демон (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про молоду модель Джессі, яка приїжджає до Лос-Анджелеса з надією стати зіркою. Її краса і молодість викликають захоплення і ревнощі у світі моди, але також приховують смертельну небезпеку. Джессі знайомиться з фотографом Діном, лесбійською візажисткою Рубі і двома заздрісними моделями - Гігі і Сарою. Всі вони хочуть мати те “щось”, що робить Джессі особливою.

Режисер фільму - Ніколас Віндінг Рефн - відомий своїми стильними і жорстокими творами. У фільмі використано багато символіки і метафор, які можна розуміти по-різному. Фільм також порушує теми канібалізму, некрофілії і сатанізму. Фільм має багато сцен насильства і еротики, які шокують і провокують глядача.

У головних ролях - Ель Фаннинг, Крістіна Хендрікс, Кеану Ривз і Джена Мелоун. Фільм був прем’єрно показаний на Каннському кінофестивалі у 2016 році і отримав суперечливий прийом. Деяким глядачам фільм сподобався за його визуальну красу і оригінальну історію, а деяким - не сподобався за його пустоту і жахливості.