UAKinogo.com

Токійська повість (1953) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Токійська повість (1953)

Токійська повість (1953)

Дивитися онлайн Токійська повість фільм

Дивитися онлайн «Токійська повість» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (62 259 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Токійська повість (1953)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Токійська повість" (1953) — це прониклива драма, знята великим японським майстром Ясуджиро Одзу. Фільм розповідає історію старіючого подружжя, що відправляється в Токіо, щоб відвідати своїх дорослих дітей. Ця поїздка дозволяє глядачу відкрити проблеми міжгенераційних відносин та відчуження в сучасному суспільстві.

Фільм відображає щире бажання батьків зустрітися з дітьми, але водночас показує далекість, яка виникла між ними. Через багато сімейних зустрічей, обідів та розмов стає зрозуміло, що часи змінилися, а сімейні цінності та обов'язки перетворились на щось інше.

"Токійська повість" є меланхолійним та проникливим дослідженням сімейних відносин, старіння та лонелінесу. Цей фільм залишається одним з найбільш впливових творів в історії кіно, а його тонкий, глибокий аналіз людської природи та відносин між поколіннями продовжує впливати на кінематографи всього світу.