UAKinogo.com

Римські канікули (1953) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Римські канікули (1953)

Римські канікули (1953)

Дивитися онлайн Римські канікули фільм

Дивитися онлайн «Римські канікули» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (139 349 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Римські канікули (1953)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Анна - молода принцеса, яка знаходиться у турне по Європі. Вона втомилася від протоколу та обов’язків, що накладаються на неї. У Римі вона вирішує втекти від своєї світи та побачити місто очима звичайної дівчини. Вона зустрічається з Джо - американським журналістом, який розпізнає її та бачить у цьому шанс отримати ексклюзивне інтерв’ю.

Джо прикидається незнайомцем, який хоче показати Анні Рим. Вони проводять разом цілий день, відвідуючи різні пам’ятки та місця. Вони їдять морозиво на Іспанських сходах, катаються на скутері по місту, побиваються з папарацці на баркасі по Тибру, танцюють на народному святі. Вони закохуються одне в одного, але не можуть забути про свої ролі та обставини.

Фільм Roman Holiday / Римські канікули (1953) - це романтична комедія, яка стала класикою жанру. Це фільм про кохання, свободу та мрії. Це фільм, який показує красу Риму та його атмосферу. Це фільм, який дарує глядачам незабутнє свято.