UAKinogo.com

Повість про Затоічі (1962) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Повість про Затоічі (1962)

Повість про Затоічі (1962)

Дивитися онлайн Повість про Затоічі фільм

Дивитися онлайн «Повість про Затоічі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (5 440 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Повість про Затоічі (1962)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Повість про Затоічі" (1962) - це перший епізод знаменитої японської серії кінострічок про блукайучого масажиста та майстра меча - Затоічі. Головний герой, Затоічі, народився сліпим, але здобув надзвичайні навички у маніпуляції мечем. Він стає самотнім мандруючим масажистом, який насправді використовує свій талант для захисту беззахисних та боротьби зі злом.

У цьому фільмі, Затоічі потрапляє до невеличкого містечка, де він намагається просто заробити на життя своєю професією масажиста. Проте, він стикається з безчесною якудзою, яка тероризує місцевих жителів та змушує їх платити хабарі. Затоічі вирішує прийти на допомогу знедоленим, розправившись зі злочинцями своїм легендарним мечем. Його майстерність і хоробрість змушують глядача поважати його не тільки як воїна, але й як людину, яка прагне допомогти тим, хто не може захистити себе.

"Повість про Затоічі" - це фільм, що поєднує в собі захоплюючу сюжетну лінію, динамічні сцени бойових мистецтв та глибоку філософію. Кінострічка дає унікальний вигляд на життя та долю людей, які борються за справедливість та мир у своєму середовищі.