UAKinogo.com

Доктор Ноу (1962) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доктор Ноу (1962)

Доктор Ноу (1962)

Дивитися онлайн Доктор Ноу фільм

Дивитися онлайн «Доктор Ноу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (168 730 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Доктор Ноу (1962)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Доктор Ноу - це перший фільм про агента 007 Джеймса Бонда, якого зіграв Шон Коннері. Фільм знятий за мотивами однойменного роману Яна Флемінга і режисером Теренсом Янгом. Фільм встановив багато характерних елементів серії про Бонда, таких як музична тема, заголовки, гаджети і злодії.

Сюжет фільму розпочинається в Ямайці, де двоє британських агентів були жорстоко вбиті. Бонд отримує завдання від свого начальника М встановити причину їх смерті і з’ясувати, чи пов’язана вона з перешкоджанням запуску ракет США з мису Канаверал. Бонд прибуває на Ямайку і долучається до співробітника ЦРУ Фелікса Лейтера і місцевого гіда Квареля.

Вони доводять, що за усе відповідальний Доктор Ноу - колишній член китайської злочинної організації, який тепер працює на СПЕКТР - таємне угруповання, що прагне світового панування. Доктор Ноу мешкає на острові Краб-Кей, де він має потужну радіостанцію, якою використовує для перешкоджання американським ракетам. Бонд і Кварель пробираються на острів і зустрічають там прекрасну дівчину-раколовник Ганні Райдер. Вони потрапляють у полон до Доктора Ноу, але Бонд знаходить спосіб врятувати себе і Ганні, а також знищити базу Доктора Ноу і його плани.