UAKinogo.com

Найдовший день (1962) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Найдовший день (1962)

Найдовший день (1962)

Дивитися онлайн Найдовший день фільм

Дивитися онлайн «Найдовший день» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (56 422 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Найдовший день (1962)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Найдовший день - це епічний військовий фільм, знятий у чорно-білому форматі і заснований на однойменній книзі Корнеліуса Раяна про висадку союзників в Нормандії 6 червня 1944 року. Продюсером фільму був Дерріл Ф. Занак, який вшанував усіх учасників операції Оверлорд. Фільм був знятий кількома режисерами: Кеном Аннакіном (британські і французькі сцени), Ендрю Мартоном (американські сцени), Бернхардом Віккі (німецькі сцени) і самим Занаком.

Фільм показує події Дня Д з різних точок зору: американської, британської, французької і німецької. Фільм не має головного героя, а складається з багатьох епізодів, які демонструють реальні історичні факти і персонажів. Фільм включає також деякі вигадані сцени, які мали на меті показати людську сторону воєнної драми. Фільм має великий акторський склад, до якого входять такі знаменитості, як Джон Вейн, Генрі Фонда, Роберт Митчум, Шон Коннері, Родд Стайгер і Річард Бертон.

Фільм починається з того, що союзники готуються до висадки на пляжах Нормандії. На той час німцям не вдалося передбачити точне місце і час атаки союзників, хоча вони мали певну інформацію про їх плани. Союзники використовують ряд хитрощів і дезинформації, щоб заплутати неприятеля. Наприклад, вони створюють фальшивий корпус армії поблизу Кале і розсилають радіопередачи про свою готовність до атаки. Тим часом нимецький полководець Ервин Роммель вирушає до Німеччини на святкування дня народження своєї дружини.