UAKinogo.com

Тарас Бульба (1962) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тарас Бульба (1962)

Тарас Бульба (1962)

Дивитися онлайн Тарас Бульба фільм

Дивитися онлайн «Тарас Бульба» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (4 134 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тарас Бульба (1962)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тарас Бульба - це пригодницький фільм, знятий за мотивами однойменного роману Миколи Гоголя про козацького ватажка Тараса Бульбу і його синів Андрія і Остапа. Фільм був знятий режисером Джей Лі Томпсоном і в головних ролях знялися Юл Бріннер і Тоні Кертіс. Фільм має багато відмінностей від літературного оригіналу, особливо щодо характеру і долі головних героїв.

Фільм розпочинається з того, що козаки допомагають полякам в битві проти турків, але потім стають жертвами зради і польської навали. Тарас Бульба - один з козацьких полковників - повертається до свого села на Запорожжі, де виховує своїх синів у дусі козацької свободи і мужності. Після деякого часу він відправляє їх до Києва на навчання в польському університеті, щоб вони познайомилися з ворогом.

В Києві Андрій закохується в польську шляхтичку Наталю Дубров, дочку гетьмана Дубровського. Це призводить до конфлікту з польськими студентами і козакам доводиться тікати з міста. Вони повертаються до свого батька, який готується до повстання проти поляків. Тарас стає головнокомандуючим козацької армії і нападає на польське місто Дубно, де перебуває Наталю. Андрій не може стріляти по своїй коханій і переходить на бік поляків. Тарас розлючений такою зрадою і особисто вбиває свого сина.