UAKinogo.com

Проблемне дитя 3 / Важка дитина 3 (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проблемне дитя 3 / Важка дитина 3 (1995)

Проблемне дитя 3 / Важка дитина 3 (1995)

Дивитися онлайн Проблемне дитя 3 / Важка дитина 3 фільм

Дивитися онлайн «Проблемне дитя 3 / Важка дитина 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.3 (3 775 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Проблемне дитя 3 / Важка дитина 3 (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Важка дитина 3” - це сімейна комедія, яка продовжує історію про непосидючого і хитрого Джуніора Хілі, який завжди потрапляє в різні пригоди і пустощі. У цьому фільмі Джуніор закохується в свою однокласницю Тіффані, але вона не звертає на нього уваги. До того ж, за її серце борються ще троє хлопців - Дюк, Коркі і Блейд, які не дадуть Джуніору спокою. Джуніор вирішує використати всі свої хитрощі і винаходи, щоб позбутися своїх суперників і завоювати Тіффані.

Фільм “Важка дитина 3” є третьою і останньою частиною трилогії про Джуніора Хілі, яка була створена за мотивами роману Поли Гослінг. Фільм був знятий режисером Грегом Биманом і вийшов на екрани у 1995 році. Фільм не мав кінотеатрального релізу, а був показаний по телебаченню на каналі NBC. Фільм отримав негативну реакцію критиків і глядачів, яким не сподобалася зміна акторського складу і слабка сюжетна лінія. Фанати перших двох фільмів також були розчаровані втратою оригінального гумору і характеру Джуніора.

У головних ролях у фільмі “Важка дитина 3” знялися Вільям Кетт, Джастин Чепмен, Джек Уорден і Гилберт Готтфрейд. Вони замінили Джона Риттера, Майкла Олівера, Емму Ясбек і Айв’ян Шван, яким належали центральні ролі у перших двох фiльмах. Єдиними акторами, якi повернулися з попереднiх фiльмiв, були Готтфрейд i Уорден, якi знову зiграли ролi пана Пiбодi i Бена Хiлi. Ерiк Едвардс також повторив свою роль Мерфа з другого фiльму.