UAKinogo.com

Проблемне дитя / Важка дитина (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проблемне дитя / Важка дитина (1990)

Проблемне дитя / Важка дитина (1990)

Дивитися онлайн Проблемне дитя / Важка дитина фільм

Дивитися онлайн «Проблемне дитя / Важка дитина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (31 154 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Проблемне дитя / Важка дитина (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є чорною комедією про сімейну пару Бена і Фло Хілі, які хочуть мати дитину, але не можуть через безпліддя Фло. Вони звертаються до сумнівного агента з усиновлення Ігора Пібоді, який пропонує їм семирічного хлопчика Джуніора. Але Джуніор - це справжнє лихо, яке завдає купу неприємностей всім навколо. Він зловмисний і некерований, влаштовує пожежі і вибухи, травмує людей і тварин, і навіть переписується з серійним вбивцею Мартіном Беком.

Бен спочатку не підозрює, на що здатен Джуніор, і намагається стати для нього добрим батьком. Але коли він бачить його справжню сутність, він хоче повернути його в дитячий будинок. Проте Джуніор не дається так легко і робить все можливе, щоб залишитися з Беном і Фло. Вони потрапляють у ряд комічних ситуацій: кемпінг з сусідами, день народження сусідської дитини, бейсбольний матч. Джуніор завжди знаходить способи псувати все навколо.

Справи ускладнюються, коли Мартин Бек втікає з в’язниці і приходить до будинку Хілів. Виявляється, що він хоче захопити Джуніора і Фло як заручників. Але Джуніор не такий простий, як здається, і вирішує поборотися за свою нову родину. В результаті виникає грандіозна битва між Беном, Джуніором і Мартином Беком. Чи зможуть вони перемогти злочинця і стати справжньою сім’єю?