UAKinogo.com

Проблемне дитя 2 / Важка дитина 2 (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проблемне дитя 2 / Важка дитина 2 (1991)

Проблемне дитя 2 / Важка дитина 2 (1991)

Дивитися онлайн Проблемне дитя 2 / Важка дитина 2 фільм

Дивитися онлайн «Проблемне дитя 2 / Важка дитина 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (22 592 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Проблемне дитя 2 / Важка дитина 2 (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чорна комедія є продовженням фільму Problem Child / Проблемне дитя / Важка дитина (1990). Фільм розповідає про подальші пригоди Джуніора, прийомного сина Бена Хілі, який завдає безліч неприємностей всім навколо. Бен і Джуніор переїжджають в нове місто Мортвілл, де сподіваються почати нове життя.

Але Джуніор швидко знаходить собі ворогів: в школі він стикається з булі Мерфом і директором Пібоді, який пам’ятає його з попередньої школи. Вдома він має справу з багатою і підступною Лавандою Дюмор, яка хоче одружитися на Бені і відправити Джуніора в інтернат. А на вулиці він постійно свариться з Тріксі, дочкою шкільної медсестри Енні Янг, яка також є проблемною дитиною.

Джуніор і Тріксі починають вести між собою жорстоку війну жартами: пускають газ у школу, розбивають карусель у парку, розкидають собачий кал по майданчику. Але коли Бен і Енні закохуються одне в одного, Джуніор і Трікси зрозумівають, що їм потрібно об’єднатися, щоб не допустити Лаванди до Бена. Дивiться фiльм Problem Child 2 / Проблемне дитя 2 / Важка дитина 2 (1991) і дiзнайтеся, чи зможуть Джунiор i Трiксi побороти Лаванду i стати справжньою родиною!