UAKinogo.com

Дитина напрокат (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дитина напрокат (1995)

Дитина напрокат (1995)

Дивитися онлайн Дитина напрокат фільм

Дивитися онлайн «Дитина напрокат» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (2 031 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дитина напрокат (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дитина напрокат - це американська комедійна драма 1995 року, знята режисером Фредом Гербером. Головну роль у фільмі виконав Леслі Нільсен, який зіграв Гаррі Хабера - власника фірми по прокату речей, який отримує незвичайне доручення від свого сина Кліфа - директора дитячого притулку.

Гаррі приходить на думку організувати новий бізнес - прокат дітей для тих сімей, які хочуть спробувати, як це мати дитину, але не готові до усиновлення. Він починає рекламувати свою послугу і швидко знаходить перших клієнтів - Рассела і Хелен Сиракуз, які бажають взяти напрокат маленьку дівчинку Моллі. Але Гаррі не каже їм, що разом з Моллі йдуть її два старші брати - Брендон і Кейтлін, які є дуже шкодливими і непослушними.

Фільм «Дитина напрокат» - це весела і зворушлива історія про те, як одна незвичайна ідея може змінити життя багатьох людей. Фільм показує, що справжня сім’я - це не та, в якій всі кровно споріднені, а та, в якій всі люблять і підтримують один одного. Акторський склад фільму також включає Крістофера Ллойда, Метта МакКоя, Шеррі Миллер і Табиту Люп’єн. Фільм був показаний на телебаченні і отримав хороші відгуки від глядачів.