UAKinogo.com

22 милі (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 22 милі (2018)

22 милі (2018)

Дивитися онлайн 22 милі фільм

Дивитися онлайн «22 милі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (80 480 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «22 милі (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

22 милі - це бойовик про елітний розвідувальний загін США, який повинен доставити важливого свідка з Азії. Режисер фільму - Пітер Берг, який зняв такі фільми як Уцелевший, Глубоководный горизонт та День патриота. У головній ролі - Марк Уолберг, відомий за фільмами Бойцовский клуб, Отряд самоубийц та Трансформеры.

Сюжет фільму розповідає про Джеймса Сильву, агента ЦРУ, який очолює секретний загін “Призраки”. Його завдання - евакуювати з Індокарра поліцейського Лі Нура, який знає місцезнаходження радіоактивного цезію. Це важлива інформація для національної безпеки США, але також і для їхнього головного суперника - Росії. Сильва та його команда повинні пройти 22 милі до аеропорту, де чекає літак до Америки. Але на їхньому шляху стоять ворожо налаштована армія, корумпована поліція та невидимий ворог.

22 милі - це фільм про напружену гонку з часом, смертельну небезпеку та непростий вибір між долею своєї країни та своїми товаришами. Фільм не залишить байдужими любителів захоплюючих бойовиків з реалістичними сценами бою, перестрілок та перегонок.