UAKinogo.com

Милі ошуканки: Первородний гріх (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Милі ошуканки: Первородний гріх (2022)

Милі ошуканки: Первородний гріх (2022)

Дивитися онлайн Милі ошуканки: Первородний гріх серіал

Дивитися онлайн «Милі ошуканки: Первородний гріх» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (6 769 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Милі ошуканки: Первородний гріх (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Милі ошуканки: Первородний гріх - це детективний мелодраматичний серіал, який є перезапуском популярного серіалу “Милі ошуканки”. Серіал створений Роберто Агирре-Сакасою і Ліндсей Келхун-Брінг, які також є авторами “Рівердейла”.

Серіал розповідає про нову групу дівчат-підлітків, які живуть у маленькому містечку Міллвуд, неподалік від Роузвуда, де відбувалися події першого серіалу. Дівчата отримують загадкові повідомлення від невідомого “А”, який знає всі їхні секрети і погрожує їх розкрити. До того ж, дівчата повинні розплатитися за гріхи своїх батьків, які були причетними до жахливої трагедії двадцять років тому.

Серіал має бути прем’єрою 29 липня 2022 року на платформах HBO Max і Freeform. Серіал обіцяє бути захоплюючим і напруженим трилером про дружбу, кохання і зраду. Серед акторського складу можна виділити Бейлі Медисон, Чендлер Кинней, Зарию, Малю Пайлс і Маю Рефикко.