UAKinogo.com

У полоні стихії (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » У полоні стихії (2018)

У полоні стихії (2018)

Дивитися онлайн У полоні стихії фільм

Дивитися онлайн «У полоні стихії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (57 455 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «У полоні стихії (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Трилер про двох закоханих, які опиняються у вирі небезпечної пригоди. Тамі і Річард - молода пара, яка любить море і подорожі. Вони знайомляться на острові Таїті і вирішують взяти участь у перевезенні яхти через Тихий океан. Але їхнє романтичне плавання переривається, коли вони потрапляють у сильний ураган, який руйнує їхнє судно і травмує Річарда.

Тамі залишається на плаву з пораненим коханим і без надії на порятунок. Вона повинна знайти в собі силу і мужність, щоб вижити і доправити Річарда до безпечного місця. Вона не може розраховувати ні на кого, крім себе самої. Вона не має ні лодки, ні связи, ні навигації. Вона має тільки свою любов і волю до життя.

Фільм «У полоні стихії» - це екранізація реальної історії Тамі Олдхем, яка пережила катастрофу в океані в 1983 році. Це фільм про силу духу, про боротьбу за життя, про надзвичайну подолання труднощів. Це фільм про любов, яка допомагає витримати будь-які випробування.Дивіться фільм «У полоні стихії» і захоплюйтеся!