UAKinogo.com

Помста придурків 2: Придурки у Раю (1987) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Помста придурків 2: Придурки у Раю (1987)

Помста придурків 2: Придурки у Раю (1987)

Дивитися онлайн Помста придурків 2: Придурки у Раю фільм

Дивитися онлайн «Помста придурків 2: Придурки у Раю» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (14 606 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Помста придурків 2: Придурки у Раю (1987)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Група придурків з ламбда-ламбда-ламбда фратернітету вирушає до Форт-Лодердейла на національну конференцію студентських об’єднань. Вони сподіваються на веселощі, сонце і дівчат. Але їх очікує нове зіткнення з альфа-бета фратернітетом, який хоче позбутися їх з конференції і з готелю. Альфа-бети використовують свої зв’язки, хитрощі і силу, щоб зробити життя придуркам невиносним.

Придурки не здаються і намагаються протистояти альфа-бетам. Вони знаходять собі нове житло у готелі Корал Есплейд, де живуть інші вигнанці та незадоволені. Вони також знайомляться з місцевими дівчатами, які симпатизують їм і допомагають їм. Вони використовують свої розум, талант і технології, щоб вирішити свої проблеми і показати свою цінність.

В кульмінаційному моменті придурки влаштовують грандіозний концерт на пляжі, де вони виконують свою пісню “We Are the Champions”. Вони здобувають популярність і повагу серед інших студентів і організаторів конференції. Вони також перемагають альфа-бет і їхнього лідера Огра, який визнає свою помилку і приєднується до придурків. Придурки святкують свою перемогу і свою дружбу.