UAKinogo.com

Помста придурків 4: Закохані придурки (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Помста придурків 4: Закохані придурки (1994)

Помста придурків 4: Закохані придурки (1994)

Дивитися онлайн Помста придурків 4: Закохані придурки фільм

Дивитися онлайн «Помста придурків 4: Закохані придурки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.7 (3 643 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Помста придурків 4: Закохані придурки (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Помста придурків 4: Закохані придурки" - комедія, що захоплює глядачів чарівною історією про подружні пригоди колишніх «придурків». Головний герой Льюїс, який вже не раз заслужив симпатії аудиторії в попередніх частинах фільму, готується до весілля зі своєю коханою Бетті. Однак щоб цей день став найщасливішим, він має зібрати всі свої сили, адже попереду чекають неймовірні випробування.

Щодо сім’ї Льюїса та його друзів, то вони вирішують взяти ситуацію під контроль і допомогти підготуватися до весілля. Це стає початком чергового ряду комічних ситуацій, в яких неймовірно заплутуються не лише майбутні молодята, а й всі їхні друзі. Перед глядачами розгортається вихор веселих пригод, незабутніх моментів та, звичайно, щирого кохання.

"Помста придурків 4: Закохані придурки" - це фільм, що підкорить ваше серце своєю неповторною атмосферою, гумором та чарівною історією кохання.