UAKinogo.com

Помста придурків (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Помста придурків (1984)

Помста придурків (1984)

Дивитися онлайн Помста придурків фільм

Дивитися онлайн «Помста придурків» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (54 677 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Помста придурків (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди групи невдах і відлюдків, які вступають до коледжу Адамса, щоб вивчати комп’ютерні науки. Вони стикаються з жорстоким насміханням і переслідуванням з боку футбольної команди і їхнього братства Альфа-Бета, яке підпалює свій будинок і захоплює гуртожиток для першокурсників. Нашим героям доводиться шукати нове житло і вступати до національного братства Лямбда-Лямбда-Лямбда, яке складається з чорношкірих студентів.

Вони також знаходять друзів серед сестер сороритету Омега-Му, які також є невдахами і несимпатичними. Вони організовують вечірку, на яку запрошують голову Лямбда-Лямбда-Лямбда Ю.Ен. Джефферсона. Альфа-Бета і їхній сороритет Пі-Дельта-Пі намагаються зіпсувати вечірку, випустивши свиней у будинок. Наші герої не здаються і влаштовують ряд мстивих витівок проти своїх образників.

Фільм знятий режисером Джеффом Каневом за сценарієм Стіва Закаріаса і Джеффа Бугая. У головних ролях - Роберт Карадайн, Ентоні Едвардс, Тед Макгинлей і Берні Кейсі. Фільм став культовим і мав кілька продовжень.