UAKinogo.com

Американські гірки (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Американські гірки (1997)

Американські гірки (1997)

Дивитися онлайн Американські гірки фільм

Дивитися онлайн «Американські гірки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (14 400 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Американські гірки (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Американські гірки - це американський бойовик-трилер 1997 року, знятий Джебом Стюартом за його власним сценарієм. У головних ролях знялися Денніс Куейд, Денні Гловер, Джаред Лето, Уільям Фіхтнер та інші. Фільм розповідає про агента ФБР, який намагається знайти свого сина, викраденого серійним вбивцею. Фільм отримав змішані відгуки критиків і не став комерційно успішним.

Френк ЛаКросс - агент ФБР, який протягом двох років слідкує за серійним вбивцею, який вбиває своїх жертв у різних штатах. Повертаючись додому, Френк виявляє, що його син Енді пропав безвісти, а його няня поранена. Вбивця залишає записку, у якій каже, що взяв хлопчика з собою і буде вбивати людей на його очах. Френк починає безжальне полювання на маньяка, не звертаючи уваги на накази свого начальства. Він доводиться співпрацювати з місцевими поліцейськими та шерифами, які також стикаються з трупами вбитих маньяком.

Боб Гудолл - молодий автостопщик, який подорожує по країні із своїм новим другом - шофером-дальнобойником Робертом Бруксом. Боб не підозрює, що Роберт - це той самий серійний вбивця, якого шукає Френк. Роберт має план позбутися Боба і Енді на одному з перевалів у Колорадо. Але Боб поступово починає підозрювати Роберта у чомусь нечистому і намагається врятувати себе і хлопчика. У фінальному протистоянні на сніговому перевалі зустрічаються Френк, Роберт і Боб, і кожен з них має свою мету.