UAKinogo.com

Аварія / Дорогою (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аварія / Дорогою (1997)

Аварія / Дорогою (1997)

Дивитися онлайн Аварія / Дорогою фільм

Дивитися онлайн «Аварія / Дорогою» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (55 864 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Аварія / Дорогою (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Аварія / Дорогою - це трилер про молоду пару, Джеффа та Емі, які вирушають на автомобілі в подорож через пустелю. Незабаром після старту їхня машина зламується, і на допомогу приходить дивний водій вантажівки. Їхня життя повністю змінюється, коли Емі зникає, і Джефф починає відчайдушну місію, щоб знайти її та розкрити правду про злочин, що стався.

Він знаходиться в новій ситуації, де ніщо не те, чим здається на перший погляд, і він мусить знайти спосіб зібратися і діяти в неймовірно складних умовах. По ходу фільму він зустрічається з різними людьми, які допомагають йому в пошуках Емі, але чи вони можуть бути довіреними? Він повинен зробити найважливіший вибір у своєму житті, щоб знайти свою дружину та вижити.

Цей фільм - це дуже напружена і динамічна історія, яка змушує глядачів тримати в напрузі до останніх секунд. Він показує, як ситуації можуть раптово змінюватися, і як важливо зберігати хладнокровність та розум. Цей фільм може стати чудовим варіантом для любителів трилерів та пригод, або для тих, хто прагне знайти джерело напруги та емоційного наповнення.