UAKinogo.com

Крізь обрій / Безмежний обрій (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Крізь обрій / Безмежний обрій (1997)

Крізь обрій / Безмежний обрій (1997)

Дивитися онлайн Крізь обрій / Безмежний обрій фільм

Дивитися онлайн «Крізь обрій / Безмежний обрій» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (182 415 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Крізь обрій / Безмежний обрій (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Крізь обрій - це науково-фантастичний жахливий фільм 1997 року, що розповідає про команду рятувальників, яку відправляють розслідувати зникнення космічного корабля, Event Horizon. Команда виявляє, що корабель потрапив до простору чистого хаосу та зла, а жахи, що їх очікують там, загрожують поглинути їх усіх.

У фільмі зіграли талановиті актори, до яких належать Лоуренс Фішберн у ролі капітана рятувального корабля, Сем Нілл у ролі конструктора Event Horizon та Кетлін Квінлан у ролі дружини одного з членів команди. Виступи акторів є інтенсивними та захоплюючими, додаючи напруження та жаху до сюжету.

Крізь обрій - це холодний та напружений фільм, що досліджує межі людської цікавості та небезпеку, яка виникає від гри з силами, які перевищують наш контроль. Це попереджувальна історія, яка нагадує нам про наслідки, що можуть виникнути від нашої власної амбіції та арогантності. Цей фільм є обов'язковим для перегляду для шанувальників наукової фантастики та жахів.