UAKinogo.com

Святий (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Святий (1997)

Святий (1997)

Дивитися онлайн Святий фільм

Дивитися онлайн «Святий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (69 611 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Святий (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Святий - це захоплюючий бойовик з елементами шпигунського трилера, в якому сміливий та непередбачуваний злодій, Саймон Темплар, відомий як "Святий", отримує завдання викрасти секретну формулу альтернативного джерела енергії. Це джерело може змінити баланс сил у світі, але в руках неправильних людей, воно може стати зброєю масового знищення.

Щоб виконати завдання, Саймон Темплар має наблизитися до геніальної науковиці Емми Рассел, яка працює над цією формулою. Він використовує свої шарми та майстерність перевтілень, щоб виграти її довіру. Однак, коли справи набирають обертів, між героями спалахує почуття, яке перетворює професійний злочинець на оборонця справедливості. Він вирішує зірвати плани злочинців, які хочуть скористатися формулою, і рятує Емму від небезпеки, навіть якщо це означає втратити свій шанс стати багатим.

Фільм "The Saint / Святий" - це динамічний екшн з багатою інтригою та барвистими героями. Режисер Філіп Нойс створює світ, де героїм доводиться стикатися з моральними дилемами, коли їхні мотиви та цінності перетинаються. В головних ролях Вал Кілмер та Елізабет Шу демонструють хімію, яка додає глибини та емоцій.