UAKinogo.com

Кейт і Лео (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кейт і Лео (2001)

Кейт і Лео (2001)

Дивитися онлайн Кейт і Лео фільм

Дивитися онлайн «Кейт і Лео» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (85 384 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кейт і Лео (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кейт і Лео - це фільм-комедія, який розповідає про незвичайну історію кохання між жінкою з сучасного Нью-Йорка і чоловіком з дев’ятнадцятого століття. Головна героїня - Кейт Маккей, успішна кар’єристка і розлучена мати, яка не вірить у романтику. Головний герой - Леопольд, герцог Олбанський, який приїхав до Америки, щоб знайти собі наречену.

Їхні долі перетинаються завдяки брату Кейт, Стюарту, який виявляє портал у часі і подорожує до минулого. Там він зустрічає Леопольда і запрошує його до себе в гості. Але Стюарт не підозрює, що Леопольд - це його предок, і що його вчинок може змінити хід історії. Коли Стюарт потрапляє в лікарню через нещасний випадок, Кейт доводиться доглядати за Леопольдом і поступово закохується в нього.

Кейт і Лео - це фільм про контраст між двома світами і двома стилями життя, про те, як любов може перебороти будь-які перешкоди і розбудити найкраще в людині. Фільм має багато смішних і зворушливих моментів, а також чудовий акторський склад. Кейт і Лео - це фільм, який подарує вам гарний настрій і віру у дива.