UAKinogo.com

Інтуїція (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інтуїція (2001)

Інтуїція (2001)

Дивитися онлайн Інтуїція фільм

Дивитися онлайн «Інтуїція» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (114 233 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Інтуїція (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коли Джонатан Трегер та Сара Томас першими дісятьма пальцями витягують одну й ту ж пару рукавичок зі стелажу магазину, несамовита іскра перемішується з долею. Обмін поглядами залишає тривалий слід на обох серцях. Проте Сара, занадто закохана в ідею призначення, вирішує залишити розвиток подій на волю випадку. Стільки років потому, коли весілля Джонатана вже на носі, доленька інтригує: чи можливо ще зустріти ту таємничу жінку?

Серед безмежного моря мешканців Нью-Йорка, Джонатан з приятелем, а Сара з подругою рушають на справжню місію, щоб випадково знову зіткнутися. Шляхи, що перетинаються, але не пересічні, наповнені пригодами, гумором та зворушливими моментами, розкривають суть серендипности - приємних несподіванок, які чекають на кожному кроці.

"Інтуїція" з прекрасним акторським складом у особі Джона К'юсака та Кейт Бекінсейл змушує серця глядачів завмирати в очікуванні дива. Режисер Пітер Челсом з успіхом створив фільм, що залишається одним із найзворушливіших романтичних шедеврів початку тисячоліття. Дивлячись цей стрічку, кожен зможе відчути тонку симфонію долі, що танцює в такт щасливим зіткненням.