UAKinogo.com

Володар перснів: Хранителі персня (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Володар перснів: Хранителі персня (2001)

Володар перснів: Хранителі персня (2001)

Дивитися онлайн Володар перснів: Хранителі персня фільм

Дивитися онлайн «Володар перснів: Хранителі персня» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.8 (1 867 551 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Володар перснів: Хранителі персня (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є першою частиною епічної трилогії, заснованої на романі Дж.Р.Р. Толкіна «Володар перснів». Фільм розповідає про пригоди хоббіта Фродо Беггінса та його восьми друзів, які утворюють Хранителів Персня. Їх мета - знищити Один Перстень, який має велику силу і належить Темному Владиці Саурону.

Фродо отримує Перстень в спадок від свого дядька Більбо Беггінса, який знайшов його під час своєї подорожі. Мудрий чарівник Гендальф допомагає Фродо усвідомити небезпеку Перстеня і радить йому покинути свою рідну долину Шир. Фродо вирушає разом з трьома своїми друзями-хоббітами: Семом, Меррі та Піппіном.

По дорозі до Ривенделла, де має вирішитися доля Перстеня, хоббіти зустрічають багато небезпек і союзників. До їх компанії приєднуються люди Арагорн і Боромир, ельф Леґолас, гном Гімлі і Гендальф. Разом вони стикаються з орками, тролями, балрогом і іншими слугами Саурона. Їх подорож повна неймовірних пригод і фантастичних пейзажів Середзем’я.