UAKinogo.com

Осінь у Нью-Йорку (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Осінь у Нью-Йорку (2000)

Осінь у Нью-Йорку (2000)

Дивитися онлайн Осінь у Нью-Йорку фільм

Дивитися онлайн «Осінь у Нью-Йорку» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (26 933 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Осінь у Нью-Йорку (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Autumn in New York / Осінь у Нью-Йорку - це романтична драма, яка розповідає про кохання між старшим чоловіком та молодою жінкою. Вілл Кін - успішний ресторатор, який любить життя та жінок. Він не вірить у справжнє кохання та не хоче зобов’язуватися. Шарлотта Філдінг - талановита художниця, яка має невиліковну хворобу. Вона позитивна та життєрадісна. Вона мріє про справжнє кохання та щасливе життя.

Вони зустрічаються на вечірці та відразу відчувають сильне взаємне залучення. Вони починають стосунки, які змінюють їх життя. Вони вчаться довіряти один одному, цінувати кожну мить та любити безумовно. Але час проти них. Шарлотта стає все слабшою, а Вілл не може змиритися з її долею.

Autumn in New York / Осінь у Нью-Йорку - це фільм про непросте та глибоке кохання, яке переживає всі перепони. Режисер Джоан Чен створила атмосферний та емоційний фільм, який зачаровує своїми кольорами та музикою. Актори Річард Гир та Вайнона Райдер грають свої ролі чуттєво та щиро.