UAKinogo.com

Весна, літо, осінь, зима… і знову весна (2003) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Весна, літо, осінь, зима… і знову весна (2003)

Весна, літо, осінь, зима… і знову весна (2003)

Дивитися онлайн Весна, літо, осінь, зима… і знову весна фільм

Дивитися онлайн «Весна, літо, осінь, зима… і знову весна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (84 193 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Весна, літо, осінь, зима… і знову весна (2003)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Весна, літо, осінь, зима… і знову весна фільм розповідає про життя маленького хлопчика, який виховується старим монахом на плавучому храмі посеред озера. Хлопчик вчиться мудрості та спокою буддизму, але також виявляє свою людську природу, повну пристрастей та слабкостей. Кожна пора року символізує етап його духовного розвитку та зрілості.

У весні хлопчик знущається над тваринами та отримує урок від монаха. У літі він закохується у дівчину, яка приїжджає на острів лікуватися від хвороби. У осені він повертається до храму як дорослий чоловік, переслідуваний поліцією за вбивство своєї дружини. У зимі він знаходить спокуту та прощення у снігових горах. У наступній весні він залишає храм разом із новим учнем - маленьким хлопчиком.

Фільм є медитативною подорожжю по колу життя, де все повторюється та змінюється одночасно. Режисер Ким Кі Дук показує красу природи та гармонію людини з нею. Водночас він не ідеалізує буддизм, а показує його як шлях до самопізнання та самовдосконалення.