UAKinogo.com

Метелик (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Метелик (2017)

Метелик (2017)

Дивитися онлайн Метелик фільм

Дивитися онлайн «Метелик» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (76 497 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Метелик (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Метелик. Це кримінальна драма режисера Міхаеля Ноера, у якій Чарлі Ханнем грає роль Анрі Шарр’єра, званого Метеликом, який був неправильно засуджений за вбивство і відправлений на знамениту пенальну колонію на острові Диявола. Фільм є ремейком однойменного фільму 1973 року і екранізацією автобіографічних творів Шарр’єра, у яких він описує свої спроби втечі з в’язниці. Фільм також є історією про незвичайну дружбу Метелика і його товариша по камері Луї Деги (Рамі Малек), який був засуджений за фальшивомонетництво.

Сюжет фільму розповідає про життя Метелика в умовах жорстокого режиму і безнадійності, про його мужність і винахідливість, про його ризик і страждання, про його мрію про свободу і справедливість. Метелик не раз намагається втекти з острова, але кожен раз потрапляє у нові неприємності і покарання. Все ж таки він не здається і продовжує боротися за своє право на життя. У цьому йому допомагає його друг Дега, який фінансує його плани втечі і підтримує його морально.

Фiльм є захоплюючим i емоцiйним шоу, яке показує силу людського духу i волi. Фiльм також показує жорстокiсть i несправедливiсть системи i людську солiдарнiсть i лояльнiсть. Фiльм отримав позитивну оцiнку вiд критикiв i глядачiв, якi високо оцiнили акторську гру, сценарii i режисуру.