UAKinogo.com

Жінка-метелик (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жінка-метелик (2017)

Жінка-метелик (2017)

Дивитися онлайн Жінка-метелик фільм

Дивитися онлайн «Жінка-метелик» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (532 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жінка-метелик (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Євелін - колишня співачка та стриптизерка, яка вирішила почати нове життя у маленькому містечку. Вона відкрила квітковий магазин та займається своїм улюбленим хобі - доглядом за метеликами. Вона приваблює не тільки цих крилатих істот, а й двох чоловіків - Аластера та його сина Фіна. Аластер - вдівець та вчитель літератури, який шукає сенс життя після смерті дружини. Фін - підліток, який страждає від втрати матері та намагається знайти свою ідентичність.

Обидва закохуються у Євелін та намагаються здобути її увагу та серце. Але їхнє кохання стає джерелом конфлікту та розбрату між батьком та сином. Вони починають заздрити один одному та конкурувати за Євелін. Але їм доведеться не тільки боротися за свої почуття, а й долати свої внутрішні демони та травми. Вони також довідаються багато нового про Євелін, яка має свою таємницю та свою мрію.

The Butterfly Tree / Жінка-метелик - це чарівна драма про кохання, смуток та надію. Фільм наповнений поезією, музикою та кольорами. Головною героїнею фільму є Мелані Ленске у ролі Євелін - загадкової та прекрасної жінки, яка змушує двох чоловіків переглянути своє життя.