UAKinogo.com

Дружина доглядача зоопарку (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дружина доглядача зоопарку (2017)

Дружина доглядача зоопарку (2017)

Дивитися онлайн Дружина доглядача зоопарку фільм

Дивитися онлайн «Дружина доглядача зоопарку» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (43 801 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дружина доглядача зоопарку (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Дружина доглядача зоопарку» («The Zookeeper’s Wife») - це американська воєнна драма, заснована на реальних подіях. Фільм знятий Нікі Каро за сценарієм Анжели Воркмен на основі однойменної книги Даяни Акерман. У головних ролях знялися Джессіка Честейн, Йохан Гельденберг і Даніель Брюль.

Сюжет фільму розповідає про те, як Ян і Антоніна Жабінські - директор і доглядачка варшавського зоопарку - рятували сотні польських євреїв від нацистської окупації, ховаючи їх у своєму зоопарку під час Другої світової війни. Вони використовували пусті клітки для тварин і підземні тунелі для перевезення людей з гетто до безпечних місць.

Фільм є захоплюючою історією про мужність, любов і жертовність. Він показує, як люди можуть протистояти злу і допомагати один одному у найтяжчих умовах. Фільм отримав схвальні відгуки критиків і глядачів і був номінований на ряд премій.