UAKinogo.com

Рок-зірка (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рок-зірка (2001)

Рок-зірка (2001)

Дивитися онлайн Рок-зірка фільм

Дивитися онлайн «Рок-зірка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (44 001 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Рок-зірка (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Рок-зірка" - це музична драма 2001 року, яка розповідає про життя Кріса "Іззі" Коулі, який мріє стати співаком в своєму улюбленому хеві-метал гурті. Він є великим шанувальником гурту Steel Dragon і, працюючи в офісі та граючи в місцевому триб'ют-гурті, Кріс сподівається одного дня замінити свого ідола на сцені.

Його мрія здійснюється, коли він отримує пропозицію приєднатися до свого улюбленого гурту. Але починаючи нове життя рок-зірки, Кріс розуміє, що слава та успіх мають свою ціну, і вона дуже висока. Він постійно зіштовхується з викликами і спокусами, пов'язаними з життям зірки, і доводиться боротися з ними для того, щоб не втратити себе та свої справжні цінності.

"Рок-зірка" - це фільм про мрії, що здійснюються, але також про бік медалі, який іноді приховується від очей публіки. З цікавим сюжетом, чудовим акторським складом, яскравою музикою та реалістичним підходом до світу рок-музики, фільм "Рок-зірка" забезпечить вам захоплюючий та емоційний вечір.