UAKinogo.com

Сонце також зірка (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сонце також зірка (2019)

Сонце також зірка (2019)

Дивитися онлайн Сонце також зірка фільм

Дивитися онлайн «Сонце також зірка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (7 593 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сонце також зірка (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Сонце також зірка" - це романтична драма, заснована на однойменному романі Ніколи Яун. Сюжет фільму зосереджується на двох молодих людях, Наташі (Яра Шахіді) і Даніелі (Чарльз Мелтон), які зустрічаються в Нью-Йорку за один день перед тим, як дівчина має бути депортована з США. Режисер Рай Руссо-Янг відтворює атмосферу випадкового кохання та надії в середмісті Нью-Йорка, створюючи химерний портрет молодої любові в умовах нестабільності та невизначеності.

Наташа - гостра та амбітна дівчина, яка бореться за право залишитися в країні, яку вона вважає своїм домом. Вона зустрічає Даніеля, сина корейських іммігрантів, який зіткнувся з власними сімейними очікуваннями щодо свого майбутнього. Зустрічаючись випадково, вони проводять весь день разом, дізнаючись все більше про себе та розуміючи, що їхнє кохання може бути сильнішим за будь-які обставини. Фільм досліджує теми судби, любові та мрій, які піддаються випробуванням через перешкоди життя.

"Сонце також зірка" - це фільм про кохання, яке народжується з випадкових зустрічей та митець, що можуть змінити життя назавжди.