UAKinogo.com

Лютер: Сонце на спаді (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лютер: Сонце на спаді (2023)

Лютер: Сонце на спаді (2023)

Дивитися онлайн Лютер: Сонце на спаді фільм

Дивитися онлайн «Лютер: Сонце на спаді» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (18 012 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лютер: Сонце на спаді (2023)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лютер: Сонце на спаді - це кримінальний триллер, який є продовженням популярного серіалу про лондонського детектива Джона Лютера. У фільмі Лютер опиняється за ґратами за звинуваченням у вбивстві своєї колеги. Але коли в місті з’являється новий серійний вбивця, який тероризує жінок, Лютер вирішує втекти з в’язниці, щоб знайти його та очистити своє ім’я.

У своєму полюванні на злочинця Лютер отримує допомогу від агента ФБР Джессіки Мейерс, яка прибула до Лондона, щоб розслідувати справу. Вони стикаються з небезпеками та інтригами на своєму шляху, а також з давніми ворогами Лютера, які хочуть помститися йому. Одним із них є Енді Серкіс у ролі мафіозного боса Джорджа Корнвелла.

Фільм «Лютер: Сонце на спаді» (2023) - це захоплююча історія про боротьбу зі злом, про пошук правди та про людську совість. Режисером фільму є Джеймі Пейн, який також зняв декілька епізодів серіалу. У головній ролі повертається Ідріс Ельба, який отримав «Золотий глобус» та чотири номінації на «Еммі» за свою гру. Фільм «Лютер: Сонце на спаді» (2023) - це фантастичний подарунок для шанувальників серіалу та для любителів напружених детективних історій.