UAKinogo.com

Ванільне Небо (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ванільне Небо (2001)

Ванільне Небо (2001)

Дивитися онлайн Ванільне Небо фільм

Дивитися онлайн «Ванільне Небо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (269 042 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ванільне Небо (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ванільне небо - це фільм-трилер, який є ремейком іспанського фільму “Відкриті очі”. Головний герой - Девід Еймс, багатий і привабливий власник видавництва, який живе безтурботним і розпусним життям. Він знайомиться з прекрасною Софією, яка змінює його погляд на світ і на себе. Але їхнє щастя переривається, коли Девід потрапляє в автокатастрофу, спровоковану його ревнивою колишньою коханкою Джулі.

Девід виживає, але його обличчя дуже постраждало від удару. Він намагається відновити своє життя і свою любов до Софії, але поступово втрачає розум. Він не може розрізнити реальність від галюцинацій, в яких він бачить Джулі замість Софії, а також таємничого чоловіка, який називає себе доктором МакКейбом і пропонує йому вихід з його кошмару.

Ванільне небо - це фільм про те, як людина може загубитися у своїх мріях і страхах, про те, як важливо цінувати те, що маєш, і не гратися з долею. Фільм має багато несподіваних поворотів і захоплює глядача до останньої хвилини. Ванільне небо - це фільм, який змусить вас задуматися над сенсом життя і силою любові.